Naast het basisprogramma worden er ook andere activiteiten en projecten georganiseerd. Houdt daarom regelmatig de website in de gaten en de maandinfo die eenmaal per maand in de brievenbus van de bewoners van het schermereiland gestopt wordt.

De cursussen / workshops gaan door als hiervoor voldoende belangstelling bestaat.

Wanneer u zich heeft aangemeld, wordt u hiervan persoonlijk op de hoogte gehouden.Vrijwilliger worden?

Vanwege de uitbreiding van Voor Mekaar, zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Mocht u hier interesse in hebben, dan kunt u contact met ons opnemen.  www.voormekaaroudorp.nl  –  info@voormekaaroudorp.nl  –  (072) 5117311Parkeerdruk in de wijk onacceptabel!

Er komen steeds meer klachten van bewoners over de enorme parkeerdruk in onze wijk. Daarom is er besloten een enquête te houden die in de week van 4 september zal worden verspreid. Doel van deze enquête is u te informeren over de mogelijkheid tot het houden van een GRATIS proef met vergunningsparkeren. Deze proef is kosteloos en geeft de mogelijkheid om de effecten van parkeervergunningen aan den lijven te ondervinden. Vervolgens kunnen de bewoners (middels een enquête) gezamenlijk besluiten om de proef om te zetten in definitief vergunningen of juist niet. Alle informatie omtrent de vergunningen staat in de brief! Kijk anders alvast op https://alkmaar.parkeerservice.nl/bewoners/overige-wijken/

Voordelen parkeervergunningen:

  • Meer woongenot
  • Veiliger voor de kinderen door veel minder verkeersbewegingen
  • Minder irritatie
  • Meer parkeerruimte

Om een goed beeld te krijgen willen we u met nadruk verzoeken de enquête in te vullen (online)! Voor mensen die hulp nodig hebben zal er in het buurthuis ondersteuning zijn.


logo buurthuis