Kerstmiddag voor ouderen

Afgelopen jaar hebben we voor het eerst een uitje georganiseerd naar de kerstmarkt in Oberhausen (zie terugblik)
Dat willen we dit jaar herhalen en wel op vrijdag 14 december 2018. Dit jaar word Munster bezocht. Gezellige busreis, op de plaats van bestemming vrijheid om te doen wat je wilt en op de terugweg nog een heerlijke maaltijd.
Dit alles voor maar € 50,-

 

Terugblik Kerstmiddag 2017

Terugblik Kerstmiddag 2016 voor mensen vanaf 55 jaar

Keezen

Iedere vrijdagavond is er de mogelijkheid om gezellig, onder genot van een drankje, te Keezen.

Keez-borden zijn in het buurthuis aanwezig.

U bent vanaf 19.30 uur meer dan welkom.

Fashion mode show

Afgelopen jaar hebben we samen met Fashion Plus een modeshow geven. Onze vrijwilligers lopen in de mode show en showen u de kleding.

De grote zaal wordt geheel gevuld met kleding in allerlei kleuren. Bewoners van onze wijk showen de kleding waarna de bezoekers ook kleding kunnen aanschaffen. Zo wordt de route naar de stad verkort en kunnen sommige ouderen weer “winkelen”.

Nieuwe data voor 2018/2019 zijn: 26 september 2018 en 27 maart 2019.

Tijd: 10.00 – 12.00 uur.

Bus uitjes naar kerstmarkt

Op vrijdag 8 december 2017 vertrokken we met de bus naar Oberhausen, Duitsland. Met een gezellig gezelschap was de bus goed gevuld. Helaas konden er een aantal mensen door trieste omstandigheden niet mee. Toch besloten we er een fijne dag van te maken.

De reis verliep vlot. Eenmaal aangekomen vertrokken de meegereisde mensen hun eigen richting op. De één wilde eerst de kerstmarkt verkennen, de ander besloot het enorme winkelcentrum te bekijken. Al met al was er genoeg te zien. Een aantal mensen waren hulpbehoevend en ontvingen hulp van meegereisde vrijwilligers.

Om 16.00 uur vertrok de bus naar een restaurant, net over de grens van Nederland. Daar stond een heerlijk stamppot buffet klaar. Na een korte onderbreking, om stil te staan bij het overlijden van een vrijwilliger van het buurthuis, hebben we heerlijk genoten van het buffet.

Wel werd de terugreis even spannend aangezien het flink sneeuwde buiten. Maar de chauffeur was goed bekwaam en we werden veilig bij het buurthuis afgezet.


logo buurthuis