Dinsdag 13 maart begint weer het Cultureel Eetcafé in Buurthuis De Wachter aan het Oudorperdijkje in Alkmaar. Ook nu weer zullen tijdens het eetcafé nieuwe Nederlanders een heerlijk en betaalbaar gerecht koken en ook samen met de bezoekers nuttigen. Iedereen is welkom. Het Cultureel Eetcafé is een samenwerking tussen VIP Werk en Buurthuis De Wachter en is erop gericht om nieuwkomers te ondersteunen en begeleiden bij hun participatie en integratie. Meedoen en thuis voelen is hierbij van essentieel belang.

Werken in het Culinaire Eetcafé biedt nieuwe Nederlanders de mogelijkheid ervaring op te doen en talenten verder te ontwikkelen, om elkaar en natuurlijk ook autochtonen te ontmoeten onder het genot van een maaltijd. Van 13 maart tot en met 1 mei vindt het Cultureel Eetcafé elke dinsdag plaats in buurthuis De Wachter. Aanvang is om 12.30 uur en kosten zijn €5,50, inclusief hoofd- en nagerecht.

Reserveren is nodig vanwege de beperkte ruimte en kan tot 2 dagen van te voren via info@vipwerk.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en aantal eters.