IMG-20160530-WA0004Op maandag 30 mei j.l. brachten 12 dames van de handwerkgroep van buurthuis De Wachter een bezoek aan De Lappendekensclub in Ter Aar. Gelukkig gingen er 8 dames per auto naar de bestemming zodat alle producten van een jaar lang breien en haken in de volle bagageruimten vervoerd konden worden! De handwerkgroep had diverse lappendekens, heel veel truitjes, poncho’s, babyspullen, aangeklede beertjes, sjaals en mutsen meegenomen.

De Lappendekensclub zorgt ervoor dat alle spullen terecht komen bij projecten in Roemenië en Albanië die mensen ondersteunen die het hard nodig hebben.

De groep werd heel IMG-20160530-WA0003hartelijk ontvangen en ontmoette in Ter Aar ook enkele haaksters uit Alphen aan den Rijn en Woerdense Verlaat. Met een tevreden gevoel keerde de groep weer huiswaard met de afspraak dat de dames uit Ter Aar in 2017 een tegenbezoek aan Alkmaar zullen brengen!

Mensen die graag handwerken en mee willen doen zijn van harte welkom op de maandagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur in buurthuis De Wachter. Tevens wordt de groep erg blij
van overgebleven breigarens.