We willen jullie graag laten weten dat we tegenwoordig met z’n drieën als wijkagenten in Oudorp werken! Fokke Bergsma is al een tijd het vertrouwde gezicht, Suzanne de Gelder (midden) en Sabine Verrijk zijn daar bij gekomen.

We hebben beiden jaren ervaring opgedaan in andere gebieden als wijkagent.

Suzanne: “Ik ben in 1989 bij de politie begonnen. Eerst in Beverwijk en sinds 1994 ben ik werkzaam bij de politie Alkmaar. Hier heb ik meerdere taakaccenten gehad waaronder het biketeam, zakkenrollen team en de ME. Sinds 2012 ben ik als wijkagent begonnen in de 13 dorpen van Graft-De Rijp en de Schermer en sinds de zomer in Oudorp.

Sabine: ” Ik ben in 1997 begonnen bij de politie in Alkmaar en heb daar gewerkt als surveillant, agent en hoofdagent. Ik wilde in een ander gebied gaan werken en kon in 2011 naar Schagen. Daar deed ik ook werkzaamheden voor de wijkagent. Toen er een vacature kwam voor wijkagent, wist ik het meteen: ”Dat wil ik!” Gelukkig werd ik aangenomen en begon ik in 2012 als wijkagent in Alkmaar het gebied van de Mare en later van Graft- De Rijp en de Schermer. En nu Oudorp, ik heb er zin in!