Voormekaar

Voor Mekaar Oudorp is een laagdrempelig informatiepunt voor de inwoners van Oudorp.
Hier kan jong en oud terecht met allerlei vragen op het gebied van welzijn, zorg, voorzieningen en sociale wet-en regelgeving.
Spreekuur in De Wachter: dinsdag 14:00 uur -16:00 uur. Lees meer op www.voormekaaroudorp.nl


Informatiepunt voor Mekaar Oudorp

Sinds 2015 draait het Informatiepunt Voor Mekaar Oudorp in Wijkcentrum De Oever. Vanaf 13 september houdt Voor Mekaar een extra spreekuur bij Buurthuis De Wachter op het Schermereiland. Het Informatiepunt zal dan ook iedere dinsdagmiddag spreekuur houden van 14:00 uur tot 16:00 uur in buurthuis De Wachter. Hier kan jong en oud met allerlei vragen terecht, bijvoorbeeld op het gebied van zorg, welzijn, werk en sociale regelgeving. U kunt natuurlijk ook in Wijkcentrum De Oever terecht; iedere werkdag van 9:00 uur tot  12:00 uur zijn hier twee vrijwilligers en één professional van Voor Mekaar aanwezig om u te woord te staan. Als u liever uw vraag telefonisch of per mail stelt of een huisbezoek wenst, kan dat uiteraard ook!Met en Voor Mekaar...

Er verandert veel in de zorg en welzijn op dit moment. Dat kan voor onzekerheid en onduidelijkheid zorgen, maar gelukkig biedt het ook kansen om het met elkaar te organiseren; dichtbij huis met oplossingen die mensen zelf bedenken. In Oudorp zijn veel mensen die iets voor elkaar (willen) doen, Voor Mekaar wil deze mensen graag met elkaar verbinden. Stel dat u op zoek bent naar iemand die met u mee gaat boodschappen doen, een wandelingetje met u maakt of uw tuin wil opknappen, dan kunt u ook terecht bij Voor Mekaar. Of als u graag iets wilt betekenen voor iemand uit uw buurt.