skip to Main Content

!!! Buurthuis de Wachter open op maandag, dinsdag en donderdag en vrijdag. Daarnaast is de Huiskamer geopend voor de kinderen van de wijk. Loop gezellig naar binnen #Coronavirus !!!

Conditietraining donderdag en vrijdag

Wilt u uw conditie op peil houden? Dan is conditietraining echt iets voor u!

Onder deskundige begeleiding van een sportdocent bent u lekker in beweging en na afloop is er gelegenheid voor een praatje en koffie.

Om de week op donderdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur

Om de week op vrijdagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur

Kosten: € 11.00 voor vier keer

Vanaf 10 september starten we weer op. We houden wel de richtlijnen aan vanuit het RIVM, dat houdt in dat we om de week zullen sporten. Dit omdat de activiteiten allemaal in de grote zaal plaatsvinden en zo creëren we ruimte voor alle activiteiten om te starten.

Dansles

Veel mensen weten het niet, maar in het buurthuis is er stijldansen op de vrijdagavond vanaf 19.30 uur. Dit alles onder leiding van Piet Kuylmans, die wereldvermaard is op dit gebied.

Voor Weense Wals, Engelse Wals, Slowfox, of Quickstep kunt u bij hem en ons terecht.

U danst af met een diploma! Voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten, kunt u terecht bij het buurthuis.

Schermereilandzangers

Om de week op donderdagavond vanaf 19.00 uur wordt er onder deskundige begeleiding van Leo Borst op ontspannen wijze het levenslied gezongen en worden nieuwe liederen ingestudeerd.

De kosten zijn € 6.00 per vier keer.

Nieuwe zangers zijn van harte welkom om ons koor te versterken.

RD Milzzband

Vindt u het ook zo leuk om muziek te maken? De RD Milzzband is op zoek naar muzikanten. Dan is dit wellicht uw kans. Voor meer informatie info@het-schermereiland.nl

logo buurthuis
Back To Top
X